Временно изчерпан Edifier S1000DB 2.0 Активни колони-S1000DB 2.0
Модел
Тип система 2.0 Аудио
Характеристики
Мощност (RMS) RMS 25W×2(Treble) +35W×2(Mid-range and bass) = 120W
Честотен диапазон 48Hz~20KHz (±4dB)
Интерфейс
Свързаност PC/Auxiliary/Optical/Coaxial/Bluetooth
Функции
Дистанционно управление Да
Детайли
Официален Сайт

https://www.edifier.com/us/en/speakers/s1000mkii

Дървени странични панели и черно матово покритие

Усъвършенстваният високоговорител от титанов купол осигурява отличен звук с гладка реакция

Свържете безжично с Bluetooth aptX или кабелно с оптични, коаксиални, PC и AUX входове

S1000DB 2.0 Bluetooth система за високоговорители на книги на Edifier разполага с Bluetooth aptX®. Широко използван за обществено излъчване, музикални изпълнения и заснемане в студия, Bluetooth aptX® може да предава звук безжично, като осигурява качество, подобно на CD. Тази уникална Bluetooth възможност прави високоговорителите много по-универсални за филми и игри. Използвайки тази технология, Bluetooth намалява скоростта на бита, без да влияе на качеството на аудиото или да създава проблеми със закъсненията. С високоговорителите за Bluetooth лавици S1000DB можете да предавате висококачествен звук безжично с минимални загуби; Истински професионален стандарт.

S1000DB 2.0 Bluetooth високоговорителите за книги са тежки. Предните им драйвери са разположени за оптимална работа. Той доставя мощни 120 вата в стилна, но опростена форма с 5.5 инчови алуминиеви басови драйвери. Тези драйвери създават прилив на баси за всеки, който иска да извлече максимума от звука си. S1000DB предлага много по-превъзходно усещане от всички други наши високоговорители на книжарници Edifier. Това са перфектните говорители за игрови настройки за персонални компютри и конзоли. Лесно, това са най-впечатляващият визуален набор от високоговорители сред визуално застоялото поле на високоговорителите на рафтове, изработени от други марки. Абсолютно перфектен за свързване към вашия телевизор за умопомрачаващ звук за филми и винил.

Ъгловата конструкция е направена специално за създаване на по-голям звук с ниска честота, така че можете да получите дълбоки, богати ниски нива, без да се налага да купувате отделен субуфер. Този дизайн е невероятно здрав, което го прави да намали резонанса на звука. Закрепването на решетката на S1000DB намалява затихването, така че можете да получите пълната сила на звуковия сигнал. Тези Bluetooth високоговорители са окъпани в професионализъм и модерни съвременни технологии. Edifier достави S1000DB, за да удари визуално във всички краища със стойност на качеството на производителност. Спецификациите са впечатляващи за всеки аудиофил, който оценява звука и цялостното усещане.

Докато по-голямата част от куполните пищялки са изработени от пластмаса или алуминий, S1000DB има титаниев куполов пинсет за създаване на гладка честота на реакция. Титанът също така помага за отлична дисперсия и по-добра чувствителност от пластмасовите пищялки или стандартните компютърни високоговорители.

S1000DB се предлага с безжично дистанционно управление, използвано за управление на вашия звук. Превключвайте лесно между входовете от удобството на вашата седалка. Дигиталните високоговорители на високоговорители S1000DB с рафтове за книги се побират точно в ръката ви, като ви дават пълен контрол на върха на пръстите. Интуитивно проектираните бутони правят функциите за сила на звука и възпроизвеждане лесни за намиране и промяна.

Лесно идентифицирайте на кой изход са зададени вашите високоговорители с LED индикатор за състоянието на предната част на високоговорителя. Всеки вход има своя цветен индикатор, така че можете да кажете кой вход е избран без суетене.

Свържете S1000DB към всеки стил на въвеждане. Снабден с оптични, коаксиални, компютърни и спомагателни входове, S1000DB е последното включване на Edifier в нашата серия 2.0 Studio. В допълнение, настройте силата на звука, баса и високите тонове към точните настройки, които харесвате. Предлага се с 16-футов / 5-метров свързващ кабел.

Дайте вашата оценка

Забележка: ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!
    -           +++

Edifier S1000DB 2.0 Активни колони

  • Проявили интерес: 971
  • Код: S1000DB-2-0
  • Гаранционен срок:: 24 месеца
  • Статус: Временно изчерпан
  • Безплатна доставка
  • 576.00лв.
  • без ДДС: 480.00лв.
купи на изплащане
24 x 31.62 лв.
на 24 вноски по 32.76 лв.

Етикети: Активни тонколони, Edifier