Чанти & Раници

Показване:
Подреждане по:

ACER BACKPACK GRAY DUAL_TONE FOR 15.6" NBs (RETAIL PACK)

ACER BACKPACK GRAY DUAL_TONE FOR 15.6" NBs (RETAIL PACK)..

52.00лв. без ДДС: 43.30лв.

CANYON Backpack for 15.6'' laptop, dark gray (Material: 840D Nylon)

CANYON Backpack for 15.6'' laptop, dark gray (Material: 840D Nylon) Urban Style..

71.90лв. без ДДС: 59.90лв.

CANYON Backpack for 15.6'' laptop, black (Material: 1680D Polyester)

CANYON Backpack for 15.6'' laptop, black (Material: 1680D Polyester) Ergonomic ..

77.20лв. без ДДС: 64.30лв.

CANYON Casual laptop bag

CANYON Casual laptop bag Casual laptop bag With its simple and slim lines desi..

21.80лв. без ДДС: 18.20лв.

Чанти & Раници
Чанти и раници за лаптопи
Чантите за лаптоп са от съществено значение за всички хора, които трябва да могат да работят навсякъде. Поради крехката конструкция на лаптопите, обикновена чанта или раница, няма да осигури необходимата защита на Вашия преносим компютър.
Обикновенно калъфите за лаптопи защитават само външната конструкция в случай на изпускане или падане, но не предлагат допълнителна защита, която да гарантира, че вътрешният хардуер остава непокътнат.
Има голямо разнообразие от достъпни и стилни раници, чанти или калъфи, подходящи за всеки професионалист. Нашите модели са както здрави, така и удобни и сигурни. Повечето включват няколко заключващи се отделения с цип за съхранение на офис консумативи и ергономични дръжки и / или регулируеми ремъци за раменете при максимална гъвкавост и натовареност. Хората, които пътуват често, могат да намерят модели, които имат каишки, за да се гарантира, че всичко остава на място.
Студентите могат да се интересуват повече от раница за лаптоп, която е подходяща за по-големи лаптопи и предлага достатъчно пространство за съхранение на учебни материали, преносими компютри и други консумативи. Раницата за лаптоп е лесна за носене навсякъде, а много модели предлагат гаранция за качествено и правилно съхранение на вашия преносим компютър доста дълго време, така ще имате сигурност и ще можете да се придържате към своя натоварен начин на живот.
Ако не пътувате много и се нуждаете от нещо малко по-просто, помислете за калъф за ноутбук. Тези продукти предлагат цялата защита, от която се нуждаете, но без излишен обем.
Лаптопът е нещо повече от компютър - това е инвестиция.