Мрежови Продукти

Мрежови Продукти
Мрежата е сърцето на всеки дом или бизнес. Всеки аспект от ежедневието е толкова обвързан с интернет, че няма смисъл да имаме неефективна мрежа. За щастие, StokataStoki има всичко, от което имате нужда, за да изградите надеждна мрежа във вашата къща или офис. Независимо дали се стремите към интелигентен дом, NAS или система за видеонаблюдение и безопасност, тук ще намерите всички необходими компоненти и продукти, за да изградите една адекватна и функционална мрежа.

Правилни компоненти за правилно свързване
След като получите високоскоростен интернет и данните се обработват от модем, е време да получите добър маршрутизатор (Рутер) с повече антени и честоти, това ще помогне на вашата безжична мрежа да достигне до повече устройства, с по-малко смущения. Просто се уверете, че вашите компютри са настроени да приемат сигнала. Ако имате настолен компютър, който още не е в състояние да работи с безжична връзка, тогава ще е необходим безжичен адаптер.

Ако имате голяма площ, която искате да покриете, може да добавите усилвател-разширител за Wi-Fi към мрежата си. Тези устройства са проектирани да приемат безжичен сигнал и след това да го предават отново. Тази функция е особено удобна, когато се опитвате да осигурите безжично покритие между етажите на блока или офиса.

Предимствата на надеждна мрежа
Щом знаете, че данните се трансферират към и от вашите устройства, е време да се насладите на плодовете на вашия труд. Насладете се на безплатни международни разговори с VoIP. Предавайте любимите си предавания през интернет. Съхранявайте вашите важни файлове в централизирано място с NAS. Възможностите са почти безкрайни, но първата стъпка е да проверите какви мрежови решения предлага StokataStoki и да изберете какво е точно Ви е необходимо. Започнете сега!