Какво представляват NAS дисковете и защо са толкова важни?

Информацията е публикувана от: StokataStoki 13/01/2019 0 Брой коментари
Защо Ви е необходим NAS диск?
Данните и информацията са изключително важни и необходими за всеки човек или бизнес.
Без достъп до данните си, фирмите не могат да предоставят на клиентите си очакваното ниво на обслужване. Лошото обслужване на клиентите, загубата на продажби или проблемите със сътрудничеството в екип, са примери за това какво може да се случи, когато информацията не е налице.
Неефективната обработка на данни и информация, може да допринесе за липсата на ефективност, което от своя страна, да доведе до потенциала загуба на приходи, не е редно клиентите да чакат, за да се коригира загубата и прекъсването на данни. Освен това когато става дума за съхранение на данни, малките предприятия са изправени пред други нужди, свързани със съхранението, като например:
Възможност за по-ниски разходи
Лесна и бърза обработка (не всички фирми разполагат с ИТ персонал)
Лесно архивиране на данни (и винаги е достъпно, когато имате нужда от това)
Възможност за бърз растеж и развитие на всеки тип бизнес
Устройствата на NAS бързо стават популярни сред малките и големи предприятия, в много отрасли като изключително ефективни продукти, които са евтино и удобно решение за съхранение. Твърдите дискове Seagate IronWolf са предназначени за разширение на NAS системи.
Какво представлява NAS?
NAS е устройство за съхранение, свързано към мрежа, което позволява съхранение и извличане на данни, от едно място за оторизирани мрежови потребители или от различни клиенти. Устройствата на NAS са гъвкави и мащабни, което означава, че когато имате нужда от допълнително съхранение, можете да ги добавите към това, което вече имате. NAS е като да имаш собствен облак в офиса. Това е по евтино и по-бързо, решение което осигурява всички предимства на публичния облак на едно място, това ви и дава пълен контрол.
Системите за NAS са идеални за малките и средни фирми.
Лесни за работа и настройка
По-ниска цена
Лесно архивиране на данни, така че винаги да е достъпно когато имате нужда от него
Добри са и при централизиране на съхранение на данни за сигурен и надежден бизнес.
Избор на правилното устройство за NAS съхранение
Създадени за мрежови сървъри за съхранение, твърдите дискове на Seagate IronWolf са добър избор за приложения на NAS и са разработени в тясно сътрудничество с водещи партньори на NAS като Netgear, Synology, QNAP, Drobo и други, за да осигурят най-доброто възможно възпроизвеждане.
Дисковете на IronWolf Pro имат следните характеристики:
AgileArray TM фърмуер за оптимизация на RAID и използване 24/7
RV сензори, вградени в твърдия диск, за да смекчат вибрациите в NAS с няколко заряда
IronWolf Health Management за управление на дисковете е вграден и съвместим с NAS операционна система
Създадени са за много потребителски среди, осигурявайки високи скорости на работа при натоварени мрежи за пренос на данни
Популярността на NAS расте всеки ден и с основателна причина
NAS сървърите позволяват достъп до данни на компанията 24/7 и използването на NAS твърдия диск, ще осигури възможно най-добрата практическа работа. Новите NAS сървъри, предлагани от IronWolf, осигуряват огромни конкурентни предимства, повишават нивото на обслужване на клиентите и разширяват обхвата на сътрудничество във всеки проект на всяка компания. В много случаи единственото ограничение да използвате продуктите NAS в бизнеса ви може да е, че все още нямате такъв! За щастие StokataStoki е тук за да Ви помогне, предлагаме огромен избор и страхотни цени на много IT продукти !