Плащане & Доставка

Информацията е публикувана от: StokataStoki 27/01/2019 0 Брой коментари

Безплатна доставка за поръчки на обща стойност над 99.99лв. с ддс

За страната в работни дни обикновено между 1-3 работни дни!

За поръчки на стойност под 99.99лв. цената на доставката е фиксирана на 4.99 лв с ддс

Таксата важи за стандартна поръчка и доставка (безплатна/4.99лв), тя може да варира в зависимост от това, дали продуктите са с по-голямо тегло и габарити (тежки и обемни), закупени и доставени при предварително упоменати и договорени условия за доставка.

Доставките се извършват на територията на цялата страна, чрез куриерски фирми Еконт и Спиди

''Стоката Стоки'' ЕООД с Уеб сайт на адрес www.StokataStoki.bg има допълнително споразумение  за плащане/изплащане на парични суми, то е с двете куриерски фирми и работи чрез продоставяните от тях услуги Паричен превод (Пощенски паричен превод)

Поръчки на обща стойност под 99.99 лв с ДДС и включена доставка обикновенно се изпращатат с куриерска фирма Еконт!

Поръчки направени в неработни дни се приемат, но не се обработват, те ще бъдат обработени и изпратени в първият работен ден.

Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина наличини стоки и продукти са следните: 

  • За стоки, поръчани до 16:00 часа българско време - 48 часа, считано от следващия ден, на потвърдена поръчка. 

  • За стоки, поръчани след 16:00 часа българско време - 72 часа, считано от следващия ден, на потвърдена поръчка. 

  • Има вероятност StokataStoki, да се свърже с клиенти на онлайн платформата след поръчка (в работни дни) , за да потвърди дата на доставка, плащане и др.

  • За поръчки в почивни дни и официални празници, StokataStoki се ангажира да се свърже с всички клиенти, в рамките на първия работен ден. 

  • Доставки в събота се извършват само до офис на куриерска фирма, ако доставката е до адрес това е по преценка на StokataStoki.

  • StokataStoki си запазва правото едностранно, да удължава посочените срокове с до 12 дни. За всяка промяна в обявените срокове на доставка, StokataStoki се ангажира да информира своевременно купувача. 

Цена на поръчка и доставка за стоки с различни статуси от ''В наличност'' са както следва:

Стока със статус „Ограничен, попитай“, може да се поръча само чрез предварително запитване, отговор и договаряне между StokataStoki и клиентът.

Стока със статус „На път-Очаква се“, може да се поръча само чрез предварително запитване, и отговор и договаряне между StokataStoki и клиентът.

Това са продукти, които са заявени към производителя и имат дата за доставка в България до StokataStoki, обикновено тези продукти са налични в StokataStoki до 5 работни дни.

В тези случаи, е възможно стойността на стоките и цената за доставка, да се различава от предварително обяванета или стандартна такава.

Цените и условията за доставка на продукти с такъв статус, ще бъдат уточнени предварително с клиента, по имейл адрес или телефон, в рамките на 24-часа след направеното запитване към StokataStoki.

StokataStoki запазва правото да поиска 100% предплата след потвърждаване на срок на доставката за продукти, маркирани със статуси “ Ограничен, попитай ”  и  „На път-Очаква се“.

StokataStoki си запазва правото да поиска 50% или 100% предварително плащане за поръчки на обща стойност над 2500 лв

В такива случаи, клиентът ще бъдат уведомен своевременно с възможност за доставка, срок и метод на плащане.